http://stihl.gr/

  • Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

  • Μεταφορα και Παραδοση

Sample image  Τα φυτώρια Τσελεπής Ζάχος βρίσκονται στο 1 km Κασσανδρείας Σίβηρης με έδρα στο Δήμο ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ όπως φαίνεται στο χάρτη.
Sample image Τώρα  ανεβάζουμε το πήχη των υπηρεσιών  μας με  την μεγίστη εξυπηρέτηση  προς τους πελάτες μας μεταφέροντας τα προϊόντα στην πόρτα σας.

 

service μηχανημάτων κήπων

Το συνεργείο μας παρέχει υπηρεσί...

 

Μελέτη - κατασκευή κήπων

Η κατασκευή κήπων γίνεται από το ...

 

Μελέτη - κατασκευή βραχοκήπων

  Ο βραχόκηποs είναι ένα μέρος το...

 

Φυτοτεχνική Μελέτη

  Σχεδιάζουμε και σας παρουσιάζο...

ΠΡΟΦΙΛ

Τα φυτώρια Ζάχου Τσελεπή είναι η επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του πρασίνου πάνω από είκοσι χρόνια και ιδιαίτερα με την παραγωγή και εμπορία φυτών εξωτερικού χώρου.

 Η δημιουργία  χώρων πρασίνου καθώς και η φυτοτεχνική και η αρδευτική μελέτη, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο της κηποοτεχνίας. Η πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο είναι η εγγύηση μας για σας. Ο σχεδιασμός του κήπου σας γίνεται με ηλεκτρονική απεικόνιση μέσω υπολογιστή με αποτέλεσμα να έχετε την εικόνα του πριν την κατασκευή. Η επιχείρησή μας ασχολείται επίσης όλα αυτά τα χρόνια με την εμπορία και το service μηχανημάτων κήπου και με όλα τα είδη που έχουν σχέση με αυτόν. Στα 11500 τμ θα βρείτε σίγουρα λύση σε όλα όσα αφορούν τον κήπο σας. Επιδίωξή μας είναι όλα αυτά τα χρόνια ο πελάτης αλλά και ο επαγγελματίας κηποτέχνης  να βρει σε μας πολύ μεγάλη ποικιλία φυτών  και όλα τα υλικά από αξιόπιστες εταιρίες για την κατασκευή του κήπου.   

 

  Τσελεπής Ζάχος   Τσελεπής Αστέριος         Εμμανουηλίδου Κατερίνα 
   (Ιδιοκτήτης)        (Δασολόγος)                  (Γεωπόνος)